Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Latest Who's Who - Education

Latest Who's Who Latest Who's Who for PSC Latest Who's Who for Kerala PSC Latest Who's Who for SSC LDC Special Latest Who's Who   LDC 2013 Latest Who's Who Questions LDC 2013-14 Expected Questions from Latest Who's Who  Latest Who's Who for RRB Latest Who's Who for Bank Exam
----------------------------------
1.Who is the Chairman of University Grand Commission ?
Answer :- Prof.Ved Prakash

2. Who is the Chairman of National Literacy Mission Authority ?
Answer :- Rajeev Kumar Singh

3. Who is the Vice Chancellor of Indira Gandhi Open University (IGNOU) ?
Answer :- Prof.N.Aslam

4. Who is Chairman of National Knowledge Commission?
Answer :- Sam Pitroda

5. Who is Vice Chancellor of  Kerala University?
Answer :- Dr. N.Veeramanikandan (In charge)

6. Who is Vice Chancellor of  Calicut University ?
Answer :- Dr.M.Abdul Salam

7. Who is Vice Chancellor of  Kannur University ?
Answer :- Dr.M.K.Abdul Khader

8. Who is Vice Chancellor of  Mahatma Gandhi University (MG University) ?
Answer :- Dr.A.V.George

9. Who is Vice Chancellor of  Cochin University of Science and Technology ?
Answer :- Dr.K.Poulose Jacob (Pro Vice Chancellor holding charge of Vice Chancellor)

10. Who is Vice Chancellor of  Kerala Agricultural University?
Answer :- Dr.P.Rajendran


11. Who is Vice Chancellor of  Sree Sankaracharya University of Sanskrit?
Answer :- Dr.M.C.Dileepkumar

12. Who is Vice Chancellor of  Central University of Kerala?
Answer :- Dr.Jancy James (Retired from office from 

13. Who is Vice Chancellor of  The English and Foreign Language University (EFLU)?
Answer :- Prof.Sunaina Singh

14. Who is Vice Chancellor of  Kerala University of Fisheries and Ocean Studies?
Answer :- Dr.B.Madhusoodhana Kurup

15. Who is Vice Chancellor of  Kerala University of Health Science?
Answer :- Dr.K.Mohandas

16. Who is Vice Chancellor of  Kerala Veterinary and Animal Science University ?
Answer :- Dr.B.Ashok

17. Who is Vice Chancellor of  National University of Advanced Legal Studies (NUALS)?
Answer :- N.Balu

18. Who is Vice Chancellor of  Thunchath Ezhuthachan Malayalam University?
Answer :- K.Jayakumar

19. Who is Chancellor of  Indian Institute of Space Science and Technology ?
Answer :- A.P.J.Abdul Kalam

20. Vice Chancellor of Kerla Kalamandalam ?
Answer :-  P.N.Suresh 
Last Update on :- 06/03/2014
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top