Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

LDC Examination Expected Questions - 50



LDC Special Posts LDC Expected Questions LDC Questions LDC Old Questions LDC Special  LDC 2013 Questions LDC 2013-14 Expected Questions  LDC 2013-14 Questions 
---------------------------------------------------------------------------
CONSTITUTION
---------------------------------------------------------------------------

511. The CAG established by the Constitution under chapter ?
Answer :- 5

512. The Indian Constitution closely follows the constitutional system of ?
Answer :- Bratain

513. How many times has the Preamble of the Indian Constitution amended so far ?
Answer :- 1

514. Yochana Bhavan associated to .............?
Answer :- Planning Commission

515. Citizenship provisions are mentioned in .............?
Answer :- Part 2

516. Which Article deals with election of the President ?
Answer :- Article 54

517. Pranab Mukkherjee take oath before ...........?
Answer :- S.H.Kapadia

518. Who is responsible to make changes in names and boundaries of the State?
Answer :- Parliament
519. Which is the oldest High Court in India?
Answer :- Kolkata

520. Who was the first women judge of Supreme Court of India?
Answer :- Fatima Beevi
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "LDC Examination Expected Questions - 50"

 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top