PSC Examination Expected Questions - 30

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,
Share it:
LDC Special Posts LDC Expected Questions LDC Questions LDC Old Questions LDC Special  LDC 2013 Questions LDC 2013-14 Expected Questions  LDC 2013-14 Questions 
------------------------------------------------------------------------------
PHYSICS
------------------------------------------------------------------------------

291. The best conductor of electricity is ........... ?
Answer :- Silver

292. Which of the following eye defects can be corrected by using convex lens ?
Answer :- Long Sight

293. Who was the inventor of stainless steel ?
Answer :- Harry Brearley

294. When ice melts, its volume ............?
Answer :- Decreases



295. The unit of power is ............?
Answer :- Watt

296. In India the fast breeder reacter is installed at ?
Answer :- Kalpakkam

297. The particle which is supposed to travel faster than light ?
Answer :- Tachyon

298. Fathom is the unit used for measuring ?
Answer :- Depth

299. Magnetic field of electric current was discovered by ?
Answer :- Faraday


300. Mechanical energy is converted into electrical energy by ?
Answer :- a dynamo
MALAYALAM GK AVAILABLE HERE

Share it:

Expected Questions

General Knowledge

LDC Exam Special

PHYSICS Question

Post A Comment:

0 comments: