Navigation

LDC Examination Expected Questions - 26

LDC Classroom,LDC Operation Vijay,Thozhilvartha Harisree,thozhilvartha,thozhilveedhi,LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,
LDC Special Posts LDC Expected Questions LDC Questions LDC Old Questions LDC Special  LDC 2013 Questions LDC 2013-14 Expected Questions  LDC 2013-14 Questions 
------------------------------------------------------------------------------
BIOLOGY 
------------------------------------------------------------------------------
251. The carbon of organic components in plants comes from ............  ?
Answer :- Atmospheric Carbon-dioxide

252. Hepatology is the study of ...........?
Answer :- Liver

253. The blood pressure is controlled by the hormone ..........?
Answer :- Vassopressin

254. The chemical name of Vitamin A is ...........?
Answer :- Retinol

255. The most important organ of the human body is ........?
Answer :- Heart

256. Normal temperature of Human body?
Answer :-  98.4 F (37 C)

257. Antibiotic is a substance used to kill ..........?
Answer :- Micro Organisms

258. Who developed the technique DNA finger printing ?
Answer :- Jeffery

259. Vitamin necessary to prevent prolonged bleeding ?
Answer :- Vitamin K 

260. the tear gland are called ............?
Answer :- Lachrymal gland
MALAYALAM GK AVAILABLE HERE

Share
Banner

HARI Mash

Post A Comment:

0 comments: