Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
Kerala PSC KERALA PSC LP SChool Assistant Examination ANSWER KEY on January 22nd :- CLICK HERE 4 More Details || KERALA PSC UP SChool Assistant Examination ANSWER KEY :- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL FINAL ANSWER KEY [4 Questions Deleted] Available Now :- CLICK HERE ||
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

LDC Examination Expected Questions - 6

|  LOWER DIVISION CLERK SPECIAL POSTS  | 
51. The Cumene Process or Hock Process is used for developing ?
Answer :- Phenol

52.Who was the first Vice President of USA?
Answer :- John Adams

53. What is the main component of cement?
Answer :- Tricalcium Silicate

54. The writer from Kerala who was shortlisted for the Nobel Prize for Literature in 1984?
Answer :- Madhavikutty(Kamala Das)


55. Which Gulf nation has its independence Day on August 15?
Answer :- Baharin

56. Which countrie's state religion is Vijrayana Budhisam?
Answer :- Bhutan

57. What is the total number of Articles in the Constitution of USA?
Answer :- 7

58. Which country's classical dance form is Uda Rata Natum?
Answer :- Sri Lanks


59. Every candidate for the post of Indian Vice President has to make a security deosit of Rs.15,000/- in the ..... bank?
Answer :- Reserve Bank of India

60. Which is the first Grama Panchayath in Kerala to prepare a bio-diversity register?
Answer :- Edavaka (Wayanad)
Share This Post with Friends
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top