Navigation

LDC Examination Expected Questions - 5

LDC Exam Special Questions,LDC Questions,PSC LDC Questions,kerala psc LDC Questions,LDC Expected Questions,psc LDC Expected Questions,keralapsc LDC Expected Questions,ldc Previous Questions,psc dc Previous Questions,kerala dc Previous Questions,ldc 2013 questions,LDC Study materials,LDC free Study materials,LDC Study materials download, LDC free Study materials download,
|  LOWER DIVISION CLERK SPECIAL POSTS  | 
41. Which is the period of the 13th Finance Commission ?
Answer :- 2010 -15

42. The total number of districts at the time of the formation of Kerala State?
Answer :- 5

43. The headquarters of the International Labour Organisation ?
Answer :- Geneva

44. The total number of Jain Tirthankaras?
Answer :- 24



45. In which district is the Malabar Wildlife Sanctuary?
Answer :- Kozhikkode

46. The second Chief Minister of Kerala, Pattom Thanu Pilla represented ?
Answer :- Praja Socialistic Party

47. Who was the first women recipient of the JC Daniel Award?
Answer :- Aranmula Ponnamma

48. The first Indian to score Test Cricket centuary?
Answer :- Lala Amarnath



49. The country which launch 'Kuafu' Space craft?
Answer :- China

50. India's First Five Year Plan was based on ?
Answer :- Harrod-Domer Model
Share This Post with Friends

Share

Harikrishnan.N.M

Post A Comment:

0 comments:

Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412