Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs September 2013 - 2

Current Affairs September 2013 for PSC | Current Affairs September 2013 for PSC | Current Affairs 2013 for Kerala PSC Exams | Current Affairs 2013 for PSC Exams | Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz September 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
------------------------------------------------------------------------
AUGUST 08 - 15
WORLD
1. The eighth meeting of G-20 Countries is held at ?
Answer :-  Saint Petersburg, Russia
2. Newly elected Prime Minister of Australia ?
Answer :-  Tony Abbott
3. Who became the First Pak President to Complete his term (5 Years) ?
Answer :-  Asif Ali Zardari
4. New President of Pakistan ?
Answer :-  Mamnoon Hussain
5. Who is the Prime Minister of Japan ?
Answer :- Shinzo Abe 
6. Who is the President of Syria ?
Answer :- Bashar Assad 


INDIA
1. In which state communal clashes taken place recently?
Answer :-  Uttar Pradesh (Muzaffarnagar)


SPORTS
1. Who won the 5th US Open Women's single Title 2013 ?
Answer :-  Serena Williams (Defeated Victoria Azarenka of Belarus)
2. Winner of Men's Doubles Championship in US Open 2013 ?
Answer :- Leander Paes of India and Radek Stepanek of the Czech Republic
3. Which country host for 2020 Summer Olympics ?
Answer :-  Tokyo (Japan)
4. How many time Japan Host for Olympics?
Answer :-  2 times (1964 and 2020 in Tokyo)
5. Tokyo beats ____ and ____ in 2020 Olympic Hosting Country selection meeting of International Olympic Committee?
Answer :-  Istanbul and Madrid
onam offers for kerala
6. How many single Slams win by Serena Williams?
Answer :-  17
7. Who won the 5th US Open men's single Title 2013 ?
Answer :-  Rafael Nadal (Defeated World No 1 Novak Djokovic)
8. Winner of Women's Doubles Championship in US Open 2013 ?
Answer :- Andre Hlavackova and Lucle Hradecka of the Czech Republic
9. Winner of Mixed Doubles Championship in US Open 2013 ?
Answer :- Andre Hlavackova and Max Mirnyi 
10. New President of International Olympic Committee ?
Answer :- Thomas Bach 


Share This Post with Friends
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top