Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Date Click Here
Kerala PSC KERALA PSC LP SChool Assistant Examination ANSWER KEY on January 22nd :- CLICK HERE 4 More Details || KERALA PSC UP SChool Assistant Examination ANSWER KEY :- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL FINAL ANSWER KEY [4 Questions Deleted] Available Now :- CLICK HERE ||
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Latest Who's Who - Sports


Latest Who's Who - Sports | Who's Who in Sports | Latest Who's Who in Sports | PSC Who's Who in Sports | UPSC Who's Who in Sports | SSA Who's Who in Sports | RRB Who's Who in Sports |
1. Chairman, ICC (Dubai)

Answer :-  Shashank Manohar

2. President, ICC (Dubai)
Answer :-  Zaheer Abbas

3. CEO, International Cricket Council (ICC) (Dubai)
Answer :-  David Richardson

4. President, International Association of Athletic Federation (Monaco)
Answer :- Sebastian Coe

5. President, International Hockey Federation (FIH) (Lausanne)
Answer :-  Leandro Negre

6. International ICE Hockey Federation (Zurich)
Answer :- Rene Fasel

7. President of Indian Olympic Association Of India
Answer :- N.Ramachandran

8. President of Paralympic Committee Of India
Answer :-  Rajesh Tomar

9 . President of Board of Control for Cricket in India (BCCI)
Answer :-  Shashank Manohar

10. President of Badminton Association Of India
Answer :- Akhilesh Das Gupta

11 . President of Indian Amateur Boxing Federation Of India
Answer :- Abhishek Matoria

12 .President of All India Chess Federation Of India
Answer :- J.C.D.Prabhakar

13. President of Indian Hockey Federation Of India
Answer :- K.D.Singh 

14. President of All India Tennis Association Of India ?
Answer :- Anil Khanna

15. President of Archery Association Of India ?
Answer :- Vijay Kumar Malhotra

16 . President of Volleyball Federation Of India ?
Answer :- C.Avadesh Kumar

17 . President of Hockey India ?
Answer :- Mariamma Koshy

Last Updated On :- 08/01/2016
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top