Kerala PSC LDC Ranked List 2018Click Here

Kerala PSC LDC Examination Special English



1 . I’m good ...... tennis.
A. in 
B. at 
C. on 
D. for
2 . He’s interested ..... history.
A. in 
B. on 
C. at 
D. by
3 . Please don’t interfere ...... my personal affairs.
A. on 
B. at 
C. in 
D. off
-->
-->
-->
4. Green pepper is very rich ....... vitamin C.
A. of 
B. in 
C. from 
D..with
5. He was embarrassed because everybody was laughing ..... him.
A. with 
B. at 
C. on 
D. on
6. She’s obsessed ....... her project.
A. with 
B. to 
C. in 
D. on
7. I know nothing ....... the matter.
A. about 
B. in
C.on 
D. around
8. He’s married ....... Jane.
A. in 
B. to 
C. by 
D.with
9. He doesn’t care ...... losing his job.
A. on 
B. from 
C. about 
D. of
10. I never listen ........ the radio.
A. to 
B. at 
C. with 
D. on
11. Don’t take any notice ....... him.
A. with 
B. from 
C. of 
D. to
12. I’m fed up ....... his mess.
A. with 
B. by 
C. in 
D. of
13. He’s tired ..... their complaints.
A. with 
B. of
C. by 
D. from
14. She’ll be there ...... you.
A. for 
B. in
C. by 
D. besides
15. She’s sick ....... her job.
A. with 
B. by 
C. of 
D. in

ANSWERS
1. B         2.
3. C        4.
5. B        6. A 
7. A        8. C 
9. C       10. A 
11. C      12. A 
13. B     14. A 
15. C
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top