Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Current affairs June 2013 -2

Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz June 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
--------------------------------------------------------------------------------
1. Which country test launched first 3D telivision broadcast?
Answer: China

2. Which bank in India get the first IsO certificate?
Answer: Canara Bank
-->

-->

3. Which country will host UEFA Euro 2016 football tournament ?
Answer: France

4. Name the first women space traveller of China?
Answer: Liu Yung

5. Name the indian state that get Nirmal Rajya Puraskar 2012 of Central Government?
Answer: Kerala

6. Which country won the T20 World Cup 2012?
Answer: West Indies

7. In which jail Ajmal Kasab hanged?
Answer: Yerawada Jail

8. Who is the winner of Miss Universe 2012?
Answer: Olivia Culpo

9.The Fifth Edition of the World Future Energy Summit was held in ?
Answer: Abu Dhabi

10. Planning commission of India on January 2012 approved Rudrasagar development scheme. Which is related to the state?
Answer: Thripura

11. Which bank is set to launch india's first Infrastructure Debt Fund ?
Answer: IDBI Bank
-->

12. Which country won the Asia Cup Cricket 2012 held in Bangladeah?
Answer: Pakisthan

13. Who is the next Chief Justice of India?
Answer: P.Sathasivam(40th CJ of India, succeed Justice Altamas Kabir on July 19)

14. Who is the President of South Africa?
Answer: Jacob Zuma

15. First country in Southeast Asia ban testing cosmetics on animals?
Answer: India

16. Who is the first man to cross the Niagara Falls on a tightrope?
Answer: Charles Blondin

17. Who is the first women to cross the Niagara Falls on a tightrope?
Answer : Maria Spelterini (8 July 1876)

18. Who is the first man to cross the Grand Canyon on a tightrope without a safety harness?
Answer : Nik Wallenda ( walked 400m in 22 min on 23rd June 2013)
-->

19. Who is the World No.1 high jumper?
Answer : Mutaz Essa Barshim

20. 20th Asia Atheletics Championships to be held at?
Answer : Pune (Maharshtra)
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top