Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs May 2013 - 2

Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz May 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
1. The Chashma Nuclear Power Complex, which is often in news is located in which country?
ANSWER :- Iran

2. Which Indian is the youngest cardinal Indian to take part in the conclave to elect a successor to Pope Benedict XVI?
ANSWER :- Cleemis Thottunkal

3. Dholera, which the government is planning to develop as a new smart industial city is located in which state?
ANSWER :- Gujarath
-->


4. Who has been chosen for this year's prestigious Abel Prize in Mathematics?
ANSWER :- Pierre Deligne

5. Who is considered as the father of African literature has died recently?
ANSWER :- Chinua Achebe

6. The United States has officially transferred the control of controversial Bagram prison to the local government of which country?
ANSWER :- Afganisthan
-->
7. 'A bank for the Buck' is a book written by one of India's top financial journalists Tamal Bandyopadhyay. The book is a story of which bank?
ANSWER :- HDFC Bank

8. The space scientist and Planning Commission member who headed the panel which submitted its report asking for ban on mining in 37% of Western Ghats?
ANSWER :- K.Kasturirangan

9. The Telgu writer who was selected for the Jnanpith Award for the year 2012?
ANSWER :- Ravuri Bharadwaja

10.The Serious Fraud Investigation Office (SFIO) works under which ministry?
ANSWER :- Ministry of Coporate Affairs

11. The Leveson Report reviewed the general culture and ethics of the media in which country?
ANSWER :- Britain

12. The commercial production of oil and gas has started in the Aishwarya Oil Field. These fields are located in which state?
ANSWER :- Rajasthan

13. Who has won the Femina Miss India 2013 contest?
ANSWER :- Navneet Kaur Dhillon
-->
14. Who has won Asia's top literary prize, Man Asian Literary Prize for his novel 'The Garden of Evening Mists', for the year 2013?
ANSWER :- Tan Twan Eng

15. Which European country claims sovereignty over the Falkland island?
ANSWER :- Britain
FREE E-Mail Alert
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top