Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) Notification 2016 Click Here
Kerala PSC SALES ASSISTANT GRADE II Examination Answer Key 26 November 2016 Available Now :- CLICK HERE || Kerala PSC LDC Notification 2016 on November 25th :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC Notification November 2016 :- CLICK HERE || Kerala PSC LP School Assistant and UP School Assistant Special Posts:- CLICK HERE || Kerala Teachers Ability Test Examination Answer Key [5th November 2016]:- CLICK HERE || KERALA PSC BEVERAGES LDC EXAMINATION OFFICIAL ANSWER KEY 22 October 2016 Available Now :- CLICK HERE WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK

Current Affairs April 2013 - 4

Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz April 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams
1. As per the recently released Government data, which state has the highest percentage households availing of banking service?
Answer :- Himachal Pradesh

2. Who has appointed as the president of International Chamber of Commerce(ICC) India?
Answer :- Rajan Bharati Mittal

3. New STAR(Strategic Arms Reduction Treaty) is signed between which countries?
Answer :- USA and Russia
-->


4. At which location, India's first all women Post Office was recently inaugurated ?
Answer :- New Delhi

5. Which was the them for 'International Women's Day 2013'?
Answer :- 'A Promise is a promise: Time for action to end violence against women'
-->

6. With which European country did India sign the Tax Information Exchange Agreement(TIEA) on March ?
Answer :- Liechtenstein on 28th March 2013 [A central European Country]

7. Babili Project situated in which state ?
Answer :- Maharastra

8.Which state won the Mushtaq Ali Twenty-20 Champianship Title?
Answer :- Gujarath

9. Who won the 67th Santosh Trophy tournament in March 2013?
Answer :- Services
-->

10. Who is famous for 'Hole in the Wall' experiment?
Answer :- Sugata Mitra

11. The Spraty Island, which are under dispute are located at which sea?
Answer :- South China Sea
Lt Cdr Abhilash Tomy was welcomed  at the Gateway of India by President Pranab Mukherjee
12. Who has created history by becoming the first Indian on solo non stop trip across the world in a sail boat ?
Answer :- Abhilash Tomy

13. The opening ceremony of the 2013 Indian Premier League was held at ?
Answer :- Kolkata

14. India started Visa on Arrival facility for the senior citizens of which country?
 Answer :- Pakisthan

15. World Health Day was observed on ?
Answer :- April 7
-->

Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Share :
+
Previous
Next Post »
x
We have started a Posting series about "LDC Expected Questions" on Kerala PSC Helper.com. So, the peoples who is preparing for LDC Examination 2016. We are here to invite you to subscribe to our new posts newsletter. So, you will get all our new posts quickly on your Inbox. Just put your email in below field.
 

Kerala PSC Helper is a blog cum online Examination resources For UPSC,PSC, RRB, Bank Examination and Exclusively for Kerala PSC LDC, LGS, Assistant Grade, Secretariat Assistant etc.. examination, where we provide various quality of Latest Notifications, Memory Tricks, Previous Question Papers, Examination Time Table, Interview Timetable and other priceless goods related to Competitive Examination. ! So dude what are you waiting for . Sign Up Today !

Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia
Back To Top