Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) 2017 ANSWER KEYClick Here
.
PSC LATEST UPDATES....CLICK HERE
.
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Company Corporation Assistant Grade Question - 8

Releted Posts With this Label

1.The national hockey team of which country is nicknamed as 'The Kookaburras'?
Answer : Australia

2. "KIMONO" is the dress style of ..........
Answer : Japan

3. The author of the book "The Wonder That Was India" is ?
Answer : A.L.Basham

4. LOTI is the currency of ?
Answer : Lesotho
-->


5. The newspaper "DAWN" is published in ?
Answer : Karachi

6. International Women Day is observed on ?
Answer : March 8

7. The Head Quarters of World Health Organisation is in ?
Answer : Geneva [Switzerland]

8."An Area of Darkness" is written by ?
Answer : V.S.Naipaul
-->

9. The Oscar winning film "Slumdog Millionaire " was written by?
Answer : Simon Beaufoy

10. Who is the author who created the character 'Sherlok Home's'?
Answer : Sir Arthur Conan Doyel

11. Human Right Day is celebrated on ?
Answer : December 10
-->

12.'Road to Mecca' was written by ?
Answer : Mohammed Assad

13.What is known as 'Universal Fibre'?
Answer : Cotton

14. Who is the author of 'Barber's Trade Union'?
Answer : Mulk Raj Anand

15.Which river has the nickname of 'Scourage of the Sons of Han'?
Answer : Huang He [Yellow River]
-->

16. June 9 is observed as the National Daughter's Day to commemorate the birthday of ?
Answer : Nandini Satpathy

17. Which countries national flag is also known as 'The Maple Leaf'?
Answer : Canada

18.Who was the first solicitor General of India?
Answer : C.K.Daphtary

19. Who is the author of 'A Mathematician's Apology'?
Answer : G.H.Hardy
-->

20. What is known as 'The World Game'?
Answer : Football
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia