Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs February 2013 - 5

Releted Posts With this Label



Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz February 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams

49.Who is the quickest Indian and the second quickest in world to score 4000 ODI runs
Answer :- Virat Kohli

50. Which country has announced that it has successfully sent a monkey in to space?
Answer :- Iran

51.Who is the winner of the 2013 Australian Open title in women's single Category?
Answer :- Victoria Azarenka
-->


52. Which award is given for excellence in the Indian Foreign Service?
Answer :- Jeroen Dijsselbloem

53. Who has become the youngest National Table Tennis Champion?
Answer :- Somyajeet Ghosh

54. Which state has entered the Guinness World Record of the Largest Electric Guitar Ensemble surpassing England's record?
Answer :- Nagaland

55. Which country will host the 2013 ICC Women World Cup?
Answer :- India

56.In the context of the 12th Five Year Plan, Planning Commission has set up which committee to recommend detailed methodology for identification of BPL families in urben areas?
Answer :- S.R.Hashim Committee

57. Chakan Gaan-Nagai, a post harvest festival is celebrated in which Indian state?
Answer :- Manipur

58.Which country has introduced Malala Yousaf Zai Scholarship Act to provide scholarship to girls from Pakistan?
Answer :- United States

59. Who has won the DSC Prize for South Asian Literature 2013?
Answer :- Jeet Thayil

60. Who is dubbed as the 'The Cleanest and Poorest' Chief Minister in India?
Answer :- Manik Sarkar
-->
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs February 2013 - 5"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia