Kerala PSC KERALA PSC LDC Examination 2017 Syllabus Published on 28th March :- CLICK HERE 4 More Details || Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs February 2013 - 3

Releted Posts With this Label


Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz February 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams

25. Which is the first Dinosaur fossil that was recently rediscovered in Kolkata?
Answer :- Taitanosaurus Indicus

26. Name the website which formed in the name of former Prime Minister A.B.Vajpayee?
Answer :- www.ataljee.org

27. Which University in India launched it's diamond jubilee logo on 26th January 2013, Repablic Day?
Answer :- Manipal University

28.In which country, strawberries are marked under the brand name Mahabaleswar Strawberry?
Answer :- Victoria Azarenka
-->

29. The world Economic Forum held it's annual meeting in Daros, which is located in which country?
Answer :- Switzerland

30. Who is world's oldest marathon runner?
Answer :- Fauja Singh

31.Recently, in which country, the Qudri movement was held?
Answer :- Pakisthan

32. Recently, the 10th Knowledge Millennium Summit was inagurated by President of India in which place?
Answer :- New Delhi

33. Which is the new communication satellite launched by NASA on 31st January 2013?
Answer :- TDRS

34. Name the first women Chief Justice, Who faced impeachment?
Answer :- Chief Justice Bandara Nayake

35. Who has been appointed as the new head of National Defence Accademy(NDA)?
Answer :- Air Marshell Kulvanth Singh Gill

36. Recently which State Government has launched the 'Atal Joythi Abhiyan'?
Answer :- Madhya Pradesh
-->
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs February 2013 - 3"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia