Kerala PSC Lower Division Clerk (LDC) 2017 ANSWER KEYClick Here
.
PSC LATEST UPDATES....CLICK HERE
.
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs February 2013 - 2

Releted Posts With this Label


Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz February 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams

13. Recently which countries scientists have developed the Word's first bendable battery?
Answer :- South Korea

14. Which committee is related with the issues and concerns in the Non-bank financial companies (NBFCs) sector?
Answer :- Usha Thorat Committee

15. Central Silk Technological Institute (CSTRI) is located in which place?
Answer :- Bangalore
-->


16. Recently, Milos Zeman became the first directly elected President of which country?
Answer :- Czech Republic

17. Which country won the Junior Table Tennis Championship claiming all the title?
Answer :- China

18. In which Indian State, the people following the Baul tradition are found?
Answer :- West Bengal

19. Recently, who has been nominated as the Founding Chairwomen of the Indian Women Network of Confederation of Indian Industry?
Answer :- Suchitra.K.Ella

20. Who is the new CEO of the HCL Technologies Ltd?
Answer :- Anant Gupta

21.Who is the oldest person to be chosen for this year's(2013) Padma Shri Award?
Answer :- Ustad Abdul Rashid Khan

22. First Women Speaker of Singapore Parliament?
Answer :- Haleema Yakoob

23.Who has been nominated as Directore of the American Intelligence Agency(CIA)?
Answer :- John Brennan

24. Which country is the host of 2013 Special Olympic World Winter Games?
Answer :- South Korea
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs February 2013 - 2"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia