Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on 4th March :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 25th (Question Paper Code :- 29/2017):- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC COOLY WORKER ANSWER KEY (Question Paper Code :- 25/2017) Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Lower Division Clerk (LDC) Examination Dates Published :- CLICK HERE 4 More Details Kerala PSC KERALA PSC Field Assistant Examination ANSWER KEY on February 4th :- CLICK HERE 4 More Details
WELCOME TO KERALA PSC HELPER || GENERAL KNOWLEDGE AND CURRENT AFFAIRS QUESTIONS BANK * Kerala PSC Helper Blog is a private blog developed and maintained by Harikrishnan & Team, with the goal of providing information about Kerala Government Jobs, India Govt Jobs, Army Jobs, SSC, UPSC etc. And Also Include Latest Current Affairs and General Knowledge Questions. All the information available in this blog is free of cost and we have no relation with Kerala PSC or any other Govt Undertakings.

Current Affairs February 2013 - 1

Releted Posts With this Label



Current Affairs 2013 for All Competitive Exams | Current affairs Quiz February 2013 | PSC | SSC | UPSC | Current Affairs for Civil Services | Current Affairs for IBPS | SBI | Bank PO | RRB Exams

1. Name the Solicitor General of India recently resigned from his office?
Answer:- Rohinton.F.Nariman

2. National Rural Health Mission (NRHM) was launched on ......
Answer:- 12 April 2005

3. What is the name of new initiative of National Rural Health Mission (NRHM) in aim of improving overall quality of life of children?
Answer:- Rashtriya Bal Swasthya Karyakram

-->
4. Who launched the new health initiative Rashtriya Bal Swasthya Karyakram ?
Answer:- Sonia Gandhi

5. Which town is selected for the launch for Rashtriya Bal Swasthya Karyakram ?
Answer:- Palghar town(Maharastra,Thane District)

6. Who is the Chief Guest of Republic Day of 2013?
Answer:- Jigme Khesar Namgyel Wangchuck and Jetsun Pema (The King and Queen of Bhutan)

-->
7. Who is the winner of Allan Border Medal 2013?
Answer:- Michael Clarke (Australian Cricket Captain)

8. Which country is the world number one team in International Cricket Council (ICC) Test Ranking?
Answer:- South Africa


9. Who is the author of the book "Netaji Subhash Chandra Bose and Germany"?
Answer:- Anitha.B.Pfaff
-->
10. Who is appointed as the Director of the Indira Gandhi Center for Atomic Research?
Answer:- P.R.Vasudeva Rao

11.What is the abbreviation of TDRS?
Answer :- Tracking and Data Relay Satellite

12.What is the abbreviation of AWACS?
Answer:- Airbone Early Warning and Control System
Get Free Updates:
*Please click on the confirmation link sent in your Spam folder of Email*
Previous
Next Post »
0 Comments for "Current Affairs February 2013 - 1"

 
Warning message
ഈ സൈറ്റ് ഏതെങ്കിലും സ്ഥാപനങ്ങളുമായി ബന്ധപ്പെട്ടിട്ടില്ല. ഏതെങ്കിലും വ്യക്തികളോ സ്ഥാപനങ്ങളോ ഈ സൈറ്റിന്റെയോ അനുബന്ധ സൈറ്റുകളുടെയോ പേരിൽ പണം മേടിക്കുകയാണെങ്കിൽ അത് നിങ്ങളുടെ സ്വന്തം ഉത്തരവാദിത്വത്തിൽ പെടുന്നതായിരിക്കും. ഈ സൈറ്റിനോ ഇതിനോട് അനുബന്ധിച്ചുള്ള സൈറ്റുകൾക്കോ ആ ഇടപാടുമായി യാതൊരു ബന്ധവും ഉണ്ടായിരിക്കുന്നതല്ല. അങ്ങനെ പണമിടപാടുകൾ നടത്തുന്ന സ്ഥാപനങ്ങൾ നിങ്ങളുടെ ശ്രദ്ധയിൽ പെടുകയാണെങ്കിൽ ഈ സൈറ്റിനെ അറിയിക്കുക. വിലാസം :- keralaapschelper@gmail.com or SMS me on 8547883412
Thanks for Your Visit, Visit Again. DISCLAIMER :- If any of the information available on this blog violates or infringes any of your copyright protection, leave a comment . This blog makes no representations as to accuracy, completeness, correctness or validity of any information on this site and will not be liable for any errors, or delays in this information. The information contained in this blog is subject to change without notice. All the content avilable on this blog is informational purpose only.Reproduction and republishing of contents from here to any other websites or blogs is strictly prohibited.
Template By Kunci Dunia